Togarashi
(сіль з червоним базиліком, чилі та прянощями)

грн.
грн.
Спадкоємиця японської кулінарної традиції TOGARASHI розкриє свій характер в азійських стравах з риби чи морепродуктів, а також смакуватиме до локшини, темпури, рису та салатів. Додайте своїй кухні японського духу!

Створена на основі солі, попередньо обробленій ферментованим чилі та базиліком. TOGARASHI, крім просоленого червоного базиліку, вміщує традиційну японську суміш shichimi togarashi у складі імбиру, насіння кунжуту, сичуанського перцю, цедри лимону та водоростей норі.

Склад: Сіль морська, дифузована червоним ферментованим чилі не менше 44%, сіль морська, дифузована червоним базиліком не менше 35%, у змінній пропорції насіння кунжуту біле, сушений в солі базилік червоний, сичуанський перець мелений, сушений в солі імбир, насіння кунжуту чорне, водорості норі, сушена в солі лимонна цедра.
БІЛЬШЕ СОЛІ