Сіль з перцем чилі та травами / Red Hot

грн.
грн.
Red Hot Salt стане ідеальною приправою для приготування стейків, смакуватиме в стравах на грилі та сповна розкриється при маринуванні м'яса. Але завдяки збалансованому складу ця сіль доволі універсальна: вам сподобається додавати її в рибні та овочеві страви – навіть у салати.

Ароматна плівка з ферментованого чилі, що вкриває кожен кристал солі, надає red hot salt специфічної пікантності, яка доповнюється меленим коріандром, чорним перцем і різаним чилі. А довершують рецептуру просолені зелена цибуля, кінза, чебрець та імбир.

Склад: Сіль морська дифузована червоним ферментованим чилі не менше 60%, у змінній пропорції сушені в солі цибуля зелена, кінза, базилік зелений, імбир, чебрець, розмарин; мелені чорний перець та коріандр; чилі сушений різаний.
БІЛЬШЕ СОЛІ