САЛАТ З ЦУКІНІ З САЛЬСОЮ З КОРЕНЯ ПЕТРУШКИ

25 хвилин
1 порція
Щоб отримати максимальну користь від овочів, їх потрібно їсти сирими. Зробити це просто, головне правильно підібрати добавки або маринад, щоб вони були не тільки корисними, а й смачними. Молоді цукіні дуже ніжні і соковиті по своїй текстурі, так що можна просто нарізати їх тонкими стрічками, додавши яйце пашот, BUSOLS DUSKY SANCHAL SALT на основі чорної гімалайської солі та хрусткий підсмажений мигдаль. Це дозволить насолодитися всією користю і смаком цукіні в повній мірі.
ІНГРЕДІЄНТИ
ДЛЯ САЛАТУ

  • 80 г цукіні
  • 1 яйце
  • 30-50 г сальси з кореня петрушки
  • 10-15 г мигдалю
  • 30 г редису
  • Паростки гороху
  • Сіль BUSOLS DUSKY SANCHAL

ДЛЯ САЛЬСИ

  • 8 г кореня петрушки
  • 8 г кінзи
  • 4 г цедри лимона
  • 3 г червоного перцю чилі
  • 6 г червоної цибулі
  • 50 мл оливкової олії
  • 5 мл лимонного соку
ПРИГОТУВАННЯ
Цукіні нарізати тонкими слайсами, не використовуючи частину з насінням.

Мигдаль підсушити в духовці або на сковороді, грубо порубати ножем.

Для сальси очистити корінь петрушки і нарізати дрібними кубиками. Цедру лимона, синю цибуля, кінзу і чилі також дрібно нарізати. Все з'єднати, додати масло і сік лимона, перемішати до однорідної маси.

На тарілку викласти слайси цукіні, посередині яйце пашот. Салат полити заправкою, додати нарізаний мигдаль, редис, паростки гороху. Приправити сіллю BUSOLS DUSKY SANCHAL.

Автор рецепту Емір Куртлушаев для кулінарного онлайн журналу Striped Apron
Поділитися рецептом:
Вам також може сподобатися