Стейк з червоної риби

13 хвилин
1 порція
ІНГРЕДІЄНТИ
ПРИГОТУВАННЯ
Час приготування: 5 хвилин - просолювання, 8 хвилин - стейк.

Найчастіше ми їмо червону рибу просоленою, але чи варто кожного разу купувати її вже готовою? Зовсім ні, адже просолювання - це легко і швидко, а ще ви можете приготувати свою рибу так, як це не зроблять в жодному магазині. Просто використайте, наприклад, Togarashi Seishin Salt.

Для просолювання краще використовувати філе червоної риби. Візьміть плаский харчовий лоток, додайте на дно сіль, покладіть сиру рибу шкірою донизу та щільно притрусіть Togarashi Seishin. Закрийте лоток та перемістіть до холодильника.

За кілька годин риба вже просолена! Її можна використовувати у бутербродах, сніданках, боулах та будь-де на ваш смак.
Чому TOGARASHI SEISHIN SALT?
Тому що рибні страви вимагають вишуканості та підкреслення видтінків, і саме так діє Togarashi Seishin. До речі, частину соляних кристалів у її складі оброблено лимоном та рибним соусом. Немає риби без краплі лимону, як немає Азії без умамі.
Не поспішаєте? Волієте щільнішої текстури? Зробіть собі гравлакс!

Для цього додайте до філе червоної риби більше солі Togarashi Seishin, щільно загорніть посолену рибу у плівку або скористайтесь вакууматором та залиште її у холодильнику на 4-6 діб. Отримаєте традиційний скандинавський продукт із щільною текстурою, незвичайності якому додасть наша Togarashi Seishin.

Звичайно, червону рибу можна і просто посмажити і для цього краще підійде стейк. За допомогою паперового рушника промокніть зайву вологу з риби. Додайте на стейки трохи більше солі, ніж ви б використали зазвичай та обсмажте на сковороді, грилі або у духовці по 3 хвилини з кожної сторони. Жирність риби у поєднанні із подрібненими водоростями норі, імбиром, білим та чорним насінням кунжуту збагатять страву азійськими нотами, а крихти перцевої солі – легкою пікантністю.
Поділитися рецептом:
Вам також може сподобатися