Не поспішаєте? Волієте щільнішої текстури? Зробіть собі гравлакс!
Для цього додайте до філе червоної риби більше солі
Togarashi Seishin, щільно загорніть посолену рибу у плівку або скористайтесь вакууматором та залиште її у холодильнику на 4-6 діб. Отримаєте традиційний скандинавський продукт із щільною текстурою, незвичайності якому додасть наша
Togarashi Seishin.
Звичайно, червону рибу можна і просто посмажити і для цього краще підійде стейк. За допомогою паперового рушника промокніть зайву вологу з риби. Додайте на стейки трохи більше солі, ніж ви б використали зазвичай та обсмажте на сковороді, грилі або у духовці по 3 хвилини з кожної сторони. Жирність риби у поєднанні із подрібненими водоростями норі, імбиром, білим та чорним насінням кунжуту збагатять страву азійськими нотами, а крихти перцевої солі – легкою пікантністю.