У сотейник додати 1 ст. л. масла і насіння чорної гірчиці. Обсмажити 1 хвилину, до моменту, коли гірчиця почне «лопатися» і «стріляти». Додати нарізану соломкою цибулю і часник слайсами, готувати до прозорості цибулі, приблизно 5-7 хвилин.
Додати куркуму і імбир, обсмажити до розкриття аромату, ввести в'ялені томати.
Сочевицю добре промити під проточною водою. Додати в сотейник до решти інгредієнтів, залити водою. Довести до кипіння, знизити вогонь на середній чи нижче середнього (легке кипіння), приправити сіллю
Busols Tuscan Fusion і готувати приблизно 20 хвилин.
Зняти з вогню, накрити кришкою та дати настоятися 5-10 хвилин.
Подавати з відвареним яйцем всмятку або «в мішечок».
Посипати нарізану зелену цибулю і листям петрушки.
Полити оливковою олією і приправити копченої паприкою.
Яйце додатково приправити сіллю
Busols Tuscan Fusion та пластівцями чилі.