Курячі грудки вирівняти по товщині, підрівняти край.
Стейк замаринувати в суміші соєвого соусу, оливкової олії та спецій.
Залишити на час від 15 хвилин до 2-х годин.
Стейк з курячої грудки обсмажити на розігрітій сковороді з двох сторін приблизно по 3-5 хвилин. Зняти з вогню і дати м'ясу відпочити 2-5 хв. Нарізати.
Цибулю і часник нарізати дрібними кубиками. Стебло селери очистити і нарізати слайсами товщиною 2-3 мм.
На сухій сковороді обсмажити насіння гірчиці, додати цибулю і часник та обсмажити декілька хвилин, після додати стебло селери.
Готувати до м'якості цибулі. Додати томати. Обсмажити 2-3 хвилини та додати бульйон та нут. Знизити температуру.
Готувати все разом приблизно 10 хвилин.
Заправити
BUSOLS RUSTIC HERITAGE SALT