КУРЯЧА ГРУДКА З НУТОМ ТА МОЛОДОЮ БРОКОЛІ

15-120 хвилин - маринування
35 хвилин - приготування
1 порція
ІНГРЕДІЄНТИ
Для курки:
120 г курячого філе
10 мл соєвого соусу *
10 мл оливкової олії
1/3 ч. л. копченої паприки
1/4 ч. л. сухої цибулі
1/4 ч. л. сухого часнику

Для гарніру:
50 г цибулі ріпчастої
½ зубчика часнику
10 г стебла селери
1/2 ч. л. насіння чорної і білої гірчиці
50 г томатів в соку, рубаних
100 мл бульйону
80 г відвареного або консервованого нуту
50 г брокколі
5 г чилі
1 редис
Сіль Busols Rustic Heritage

* Соєвий соус можна замінити соусом Tamari, що не містить глютен
ПРИГОТУВАННЯ
Курячі грудки вирівняти по товщині, підрівняти край.

Стейк замаринувати в суміші соєвого соусу, оливкової олії та спецій.
Залишити на час від 15 хвилин до 2-х годин.

Стейк з курячої грудки обсмажити на розігрітій сковороді з двох сторін приблизно по 3-5 хвилин. Зняти з вогню і дати м'ясу відпочити 2-5 хв. Нарізати.

Цибулю і часник нарізати дрібними кубиками. Стебло селери очистити і нарізати слайсами товщиною 2-3 мм.

На сухій сковороді обсмажити насіння гірчиці, додати цибулю і часник та обсмажити декілька хвилин, після додати стебло селери.

Готувати до м'якості цибулі. Додати томати. Обсмажити 2-3 хвилини та додати бульйон та нут. Знизити температуру.

Готувати все разом приблизно 10 хвилин.

Заправити BUSOLS RUSTIC HERITAGE SALT
Автор рецепту Емір Куртлушаев для кулінарного онлайн журналу Striped Apron
Поділитися рецептом:
Вам також може сподобатися