Обробка сіллю допомагає м'ясу утримувати вологу при термічній обробці й робить його більш соковитим та ніжним. Оберіть гарні шматки корейки з помірною кількістю жиру. За допомогою паперового рушника промокніть зайву вологу з м'яса.
На дно харчового лотка насипте трохи солі та вкладіть на неї шматок корейки, притрусіть м'ясо сіллю. Його не потрібно вкривати товстим шаром, достатньо буде, щоб сіль рівномірно потрапила на поверхню стейку. Для того, щоб не пересолити м'ясо, використовуйте солі трохи більше, ніж ви б додали зазвичай.
Якщо готуєте більше, ніж один шматок м'яса – покладіть шматки максимально щільно один до одного поруч або один на другий, кожен шар пересипайте сіллю.
Закрийте лоток та перемістіть до холодильника у зону з помірною температурою. Час просолювання може бути від 6 до 12 годин.
Далі посмажте м'ясо на сковороді або грилі, змащених рослинною олією 8-10 хвилин, міняючи сторони. Перекладіть приготоване м'ясо на тарілку та дайте відпочити 5-7 хвилин перед нарізанням. Таке м'ясо може бути основою самостійної страви або у нарізаному вигляді частиною інших страв, наприклад гарячих бутербродів.